living in love and harmony..

“Ingenting kan ändra förloppet”

sandhus2

Så sa doktorn på radiumhemmet när jag ringde för ett par veckor sedan för att fråga om alternativmetoder för att få stopp på detta som förtär Fredrik inifrån.

“Ingenting kan ändra förloppet”

Efter vårt samtal bröt jag ihop fullständigt, och fastän jag visste att Fredrik redan vet detta, och jag med förstås, var det ohyggligt svårt att berätta för honom vad doktorn sagt.

“Ingenting kan ändra förloppet”

Det sjuka är att jag för ett par år sedan hade en dröm. Den gick ut på att det var för mycket folk på jorden och alla människor deltog i en lottning. De som fick nitlotter skulle därmed avlivas.
Så Fredrik och jag var i ett litet hus med 2-3 rum och ett litet kök med ett litet kylskåp under köksbänken. Huset stod i en öken och det var ohyggligt varmt. Väggarna var vita men slitna, golven var täckta med sand och vi var tilldelade ett rum där det fanns en madrass, inget mer. Fredrik låg på madrassen, han hade fått en nitlott. I rummet bredvid fanns ett annat par, någon av dem hade också fått en nitlott.
Jag satt bredvid honom, och lutade mig över honom i en kram. Och så satte jag mig upp och sa, “vi skiter i det! De kan inte tvinga oss!” Och Fredrik höll med, och fulla av iver rusade vi båda ut i köket för att få tag på den där sprutan och tömma den ut i sanden illa kvickt.
Vi fick fatt i den samtidigt, och brottades om den, båda lika ivriga att oskadliggöra den där nitlottssprutan. Och så föll vi. Fredrik ovanpå mig. Och när han hävde sig upp, så satt sprutan i hans ben, helt intryckt. Nitlott. “Ingenting kan ändra förloppet”

Men jag tror inte på den där doktorn. Jag tror att det kryllar av botemedel därute, sådant som skolmedicinen vägrar erkänna. Så Fredrik äter kosttillskott i mängd. Vi har dessutom varit hos Doktor Erik Enby i hans stuga i Sala. Det är inte nog för oss. I mitten på september åker Fredrik och en nära vän till Mexico för att få ta del av Hoxsleys metod mot cancer. Och funkar inte någon av dem så har vi några till på lager…

Någonstans finns det bot, det är jag helt övertygad om.
Och vi ska finna det.

“Ingenting kan ändra förloppet”

Pyttsan.

10,066 total views, 4 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet