living in love and harmony..

Gnäll och gnäll och julklappar och sånt.

Idag är jag trött. Ja inte bara idag, jag är trött mest hela tiden numera. Och ont gör det, när jag går. I bäckenet, och det knakar om mig, kan man tänka sig. Jag känner mig lite gnällig i dag minsann, men jag tycker att jag måste få gnälla lite ibland, det börjar faktiskt bli lite jobbigt nu med magen. Förutom trötthet och ont så känner jag mig dessutom fullständigt proppmätt hela tiden, så det är lite bekymmersamt att äta. Det är tur man har lite att ta av..

Jag har också inhandlat mina första julklappar för i år, till vem säger jag inte för då blir det tjat på folket i huset.. jag gillar det iofs, tjajtet, det hör till julen. Ungarna brukar sätta igång ganska tidigt, de vill veta vad man köpt och “kaan de inte få öppna bara EN före jul…”  Och dagen före julafton brukar jag ge med mig, då får de EN…   Sen sätter de igång och tjatar om BARA en till, men det gör de inte så länge, det är för sakens skull liksom..  Det är roligt med jul tycker jag. Mysigt på julafton med gran, pepparkakor och glögg.. och julklappar förstås, och choklad.

Nästa år kommer Totte vara med också, då måste vi ha en tomte!

 

 

9,419 total views, 3 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet