living in love and harmony..

Val-funderingar

Aftonbladet har haft valvaka, och kallade det ”SUPERLIVE”, till skillnad från allt annat de bevakar som bara är ”LIVE”.. Jag skulle verkligen vilja veta hur rubriksättarna på Aftonbladet tänker .

Hur som helst, SD är med. Det stör mig och gör mig lite skraj för framtiden. På deras valvaka stod SD:arna och skrek ”JIMMY ÅKESSON, JIMMY ÅKESSON” som en hejjarramsa, det lät som en hejjarklack på råsunda..  Fanasiskt vrålande med mörka röster. Jag såg inte en enda tjej där,  men det måste väl finnas eftersom det förmodligen skulle slagits upp stort i tidningarna annars.

Lars Ohly vägrade gå in i sminket för att han, Jimmy, var där, är det ett bra sätt att hantera rasister på? Jag kan tycka att man borde vara glad för att träffa en rasist, så man kan försöka påverka personen istället..  Hat föder hat som bekant..

Jag gillar inte SD, men eftersom en stor del av svenska folket valt in SD så måste man kanske ta och fundera på vad som sägs här egentligen. De fick inte annonsera i tidningar och radio som de andra partierna, men kom ändå in.
Nu lär de göra sina röster hörda på ett annat sätt än i val-kampanjen, innebär de att de kommer få fler röster till nästa val? 
Kanske bör de andra partierna lyssna lite grann, ha lite, lite samarbete så att SD-anhängarna tror att de sitter tryggt och blir respekterade, så att stödröster inte behövs…

Mona Sahlin kom fram till att de gjort ett dåligt val, kan man tänka sig! Jag blir himla störd på att de hela tiden kastat skit på andra partier om hur dåligt allt är numera. Men de blåa har bara haft makten i fyra år, och de röda har haft låång tid på sig att åtgärda alla dessa fel de hittar idag som de blå ännu inte gjort någonting åt.
Kanske sossarna bör se över vad de tycker egentligen. Folk vill uppenbarligen inte ha något bidrags-sverige (JAA, snart ska vi ut i åtgärder!!) så kanske de bör satsa på utbildningsmöjligheter och bättre skola och dagis överhuvudtaget..

Att de blå inte tagit tag i frågan om sjukförsäkringen stör mig också, det tycks som att större delen av befolkningen tycker den är bra, men alldeles för hård och då borde den ses över igen tycker jag. Gör de det kommer de förmodigen att få ännu fler röster nästa val..

Maria Wetterstrand kan jag bara inte med, jag vet inte riktigt vad det är men hon ger mig rysningar… ”brrr” 

Jaha…  ja nu är det bara att vänta och se vad som händer.. intressant.

 10,762 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.