living in love and harmony..

Välkommentillbaka-kramar i massor :)

I dag har jag varit på jobbet. Ryggen sa ifrån vid lunch, och jag tänkte att jag skulle åka hem för att inte överanstränga den. Nu blir det sällan som tänkt så jag blev kvar till strax före 17:00..  men det gick bra, jag fick låta bli att springa omkring så mycket.

Det var roligt att komma tillbaka, folk blev så glada och jag fick en massa kramar och ”välkommen tillbaka”, det värmde jättemycket kan jag lova. Då blir det roligt att komma till jobbet, när man vet att folk saknar en.

Nu syns magen också, ganska ordentligt, och det var många som kom och kramade grattis till den också. Jag fann det bäst att tala om för chefen att jag kommer att bli mammaledig i februari. Hon blev också glad, och sa grattis och så. Det var roligt, jag var lite orolig för att hon skulle bli lite bekymrad då det varit lite rörigt på min avdelning senaste året.

Strålande dag idag med alltså, skönt att gå och jobba, och skönt nu att komma hem och få vila ut lite.

Följ min blog med blog lovin

 10,879 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.