living in love and harmony..

Välkommen till världen, lilla Tuva!

Projekt Totte är nu avslutat, och Tuva har anlänt till världen!

Det var i måndags det hela satte igång, men inte på något traditionellt sätt där värkar eller vatten går så man får lite tid att förbereda sig mentalt på att “nu är det dags”…

Nix, så gör vi inte här, jag åkte på en helt normal kontroll jag på mvc, och när jag var där så blev jag “som vanligt” inskickad till BB för ytterligare kontroller..
Och jag trodde att jag skulle bli hemskickad, “som vanligt” för att proverna var bra.

Men så var det inte, utan jag fann mig plötsligt vara inskriven och igångsatt! Jag ringde Fredrik som naturligtvis var lika förberedd på det hela som jag och han dök upp efter någon timma, fullt lastad med väska och bilbarnstol och Kinamat, man måste ju äta fast man ska få barn…

Tyvärr fungerade inte igångsättningen som planerat och så blev det kejsarsnitt av det hela tillslut, så ungefär 12 timmar efter att jag klev in för kontroll hade jag en Tuva i famnen… 

Underbart!

Hela dagarna efter är ett stort töcken bara. Jag fick morfin och annat smärtstillande så jag var ganska borta. Det jag minns bäst är att jag försökte skicka sms/mms för att tala om att Tuva anlänt, men jag kunde inte förstå hur man bland annat skulle göra för att markera flera mottagare… Det tog mig evigheter att komponera detta sms, och jag har ingen aning om vilka jag skickade det till. Får ta och kolla mina sända meddelanden tror jag…

Att få Tuva har ställt hela min tillvaro på huvudet. Jag rekommenderar ALLA att skaffa sig en liten sladdis. Jag är helt galen i denna lilla varelse, hon är heeeelt fantastiskt! Och jag låg där på BB och kände att “herregud!!! Jag älskar ett av mina barn mer än de andra” Det var hemskt, för så vill jag inte ha det, men sen när Steffie kom för att titta på sin lillasyster välde en flod av kärlek upp till henne med, och samma sak hände när jag träffade Lanjelin nu när vi kom hem,,,,,Så nej, jag älskar inte ett av mina barn mer, jag älskar de jag hade mer än förut, och jag älskar allihop helt galet mycket…

Tuva är född den 23 februari 2010, hon vägde 4755 gram och var 50 cm lång.

Fler bilder på Tuva hittar du i Huvudmenyn/ Fotoalbum/Tuva-Bilder

6,898 total views, 8 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet