living in love and harmony..

Väck i hela kolan

Att ha kusinträff tär onekligen på krafterna, och jag som är långt ifrån frisk har varit helt väck hela dagen idag. Innan ens sista kusinen åkt härifrån så var jag tvungen att gå och lägga mig en stund, jag var helt utslagen i fem timmar här på eftermiddagen..

Det här var ju egentligen bara en mini-kusin-träff, det var ju bara sex av oss som träffades här hos mig nu i går… plus alla våra ungar förstås, jag bidrog med 3, Kusin L med sin 5-åring, Kusin A med sin 18-åring och Kusin E med sin lilla 1-åring. Och så Kusin M då, som fortfarande har sin bebis paketerad fortfarande, den kommer inte ut och väsnas förrän i mars.

Det var jättekul att träffa dem igen, det var så länge sedan sist med vissa.
Vi planerar att ha en mega-kusin-träff uppe i byn nästa sommar, jag flaggar redan nu så de kusiner som inte finns på facebook kan planera in det redan nu.

Jag tog lite bilder, med betoning på lite, och här är Kusin F och Kusin A, väl maskerade med peruker så ingen ska känna igen dem..

filipochannie

lina

Kusin L, också väl kamoflerad

moa

Och Kusin M, bäst kamoflerad av alla.

Nu är det sovdags för mig, jag är som sagt helt slut i kolan, hostar och hostar och är totalt täppt i näsan, och så har jag dessutom fått mina förkylningssår i och på näsan så den lär väl svullna upp till det dubbla i vanlig ordning.

Godnatt.

 10,848 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.