living in love and harmony..

Ut med den bara!

Nu ska julen ut! Jag går omkring och plockar tomtar, halmbockar och adventsljusstakar för fullt, för trots att jag älskar julen och allt pyntet hejdlöst mycket så falnar kärleken till pyntet omedelbart efter nyår.

Nu vill jag göra en ordentlig vårstädning och sätta upp sommargardiner och odla saint paulior i köket. Det är lite tidigt förstås, flera månader för tidigt faktiskt, så jag får nöja mig med att röja undan pynt och städa i största allmänhet…

Rent hus ska det bli iaf, och det ska det få vara i en hel vecka  😉

 10,677 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.