living in love and harmony..

Tvätta bort fläsket

Jag har fått ett erbjudande i min junk-mail.  Jag har fått ”möjligheten att köpa en fantastisk tvål” som helt enkelt tvättar bort fläsk och apelsinhud från valda områden.

Citat
 Du använder bara Natural Trim Soap på de områden av kroppen där du önskar bli slankare, strama upp huden eller reducera appelsinhud. Natural Trim Soap sätter igång fettförbränningen och du kommer att se resultat redan efter att du använt tvålen för första gången – det är vetenskapligt bevisat.
Slut citat

Fantastiskt. Men jag tror jag avstår, jag fortsätter nog att försöka få min trollstav att göra annat än att byta kanal på tv´n i stället.

 11,441 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.