living in love and harmony..

Tur de inte fick barn ihop iaf.

Det har varit lite tunt med bloggandet på siståne. Det blir så när man har mycket för sig, då har man inte tid att blogga.

Midsommar tillbringade vi i dalarna hos kusinen med familj, himla roligt var det. Massor med hundar, ungar och god mat.

Här hemma ska vi äntligen ta itu med trädgården igen, renoveringen har stått still i flera veckor. Har det inte varit massa att göra har det regnat, så det har inte blivit mycket gjort inte.

Michael Jackson har vandrat vidare också, det påverkade inte byggnationen förstås, men en stunds chock befann jag mig i iaf. Det märkliga är att han nu är så vansinnigt älskad av alla, ingen har något ont att säga alls, hans musik var toppen, han själv ett geni och samtidigt väldigt massa tycka synd om…

Men det är så när folk dör. Plötsligt förvandlas de till helgon, och allt vad de gjort tidigare är glömt och förlåtet. Och så plötsligt så dyker det upp en vansinnigt massa folk som plötsligt var den dödes ”bästa vän”, fast det i verkligheten var så att de hejjade på varandra utanför coop en gång.

 Tur i af att inte MJ fick barn med Lisa Marie P, det barnet hade behövt gå i terapi i många år då i så fall både far och morfar drogadre ihjäl sig… 

 Frid vare med han nu iaf, kanske han nu fått lite ro i den där vilda, vilsna själen han har. 

 10,869 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.