living in love and harmony..

Trillat ur sängen

Tuva är en liten vilde. En tyst vilde. Iaf i morse..  När hon vaknar på morgnarna brukar hon klättra omkring på mig och ha lyckliga små ljud för sig och detta är urmysigt tycker jag.

Dock inte i morse. Tyst, tyst har hon låtit bli att väcka mig, och istället undersökt sängen ordentligt..  jag vaknade av ett hysteriskt skrikande och blev livrädd när hon inte fanns i sängen..  Det visade sig att hon låg nedanför den, hon har försökt krypa ner för att upptäcka världen. Som tur var är hon helt oskadd, inte ens ett litet blåmärke fick hon, men från och med nu, ska jag lägga tjocka täcken och kuddar runt sängen om hon gör det igen. Och stänga för trappgrinden på kvällarna!

Jag måste lära henne att gå ner från sängar och soffor med fötterna först…

 

 10,898 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.