living in love and harmony..

Trevliga överraskningar är aldrig fel

Idag har vi varit på kontroll på BB med Tuva. Hon är så fin så sa de och gosade med hennes små bebisvalkar. Så säger de naturligtvis inte till alla föräldrar, bara till dem som har en perfekt liten bebis. 4800 väger hon nu, men om hon har vuxit på längden vet vi inte för det mätte de inte. Förmodligen glömdes det bort för att de blev så till sig över hennes charmiga hull och goa kinder.

Sedan åkte vi och hälsade på Farmor och Farfar för första gången.

Fast på vägen dit hittade vi en baby-affär där vi gick in och shoppade lite tillbehör, man kan aldrig få för mycket bebistillbehör, som små lurviga mjukiskaniner och sånt.

När vi väl kom till Farmor o Farfar vart det smått kaotiskt, nappen var borta och Tuva hade uppenbarligen magknip, för hon var inte överdrivet lycklig. Det var bara att ordna fram ett skötbord och slita av henne byxor och blöja så hon fick ligga halvnaken och sprattla en stund. Att vara naken, eller åtminståne halvnaken, är bland det bästa hon vet, då vevar hon lyckligt med armar och ben och ger ifrån sig belåtna små  ljud.

När hon fått sprattla en stund åkte kläderna på igen, och sedan fick hon mat och blev lite mer social, så farmor o farfar fick gosa lite. Det var mysigt tyckte Tuva, och förmodligen tyckte farmor och farfar det också. Det såg ut så iaf..

Farmor hade stickat en jordgubbsmössa åt henne, jättefin är den, och Tuva är så söt i den så  🙂  Tack snälla farmor!

När vi efter dagens många utflykter kom hem fick jag en mycket glad överraskning! Det stod en stor bukett med jättefina blommor på köksbordet, och det visade sig att de var till mig, och att det är mina arbetskamrater som skickat dem!  Jag blev vansinngt rörd, tur jag kan skylla på hormoner och annat i såna här lägen  🙂

Tack, arbetskamraterna  🙂

 10,671 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.