living in love and harmony..

Trasigare än någonsin

I går var jag hos naprapaten för att få min rygg fixad och knäckt. Jag trodde ju att det idag borde vara lite bättre, det brukar det ju bli när jag varit och blivit fixad förut. Men då har jag ju förstås varit hos en kiropraktor..  och inte har jag varit gravid heller.

I dag är ryggen värre än någonsin, och jag kan knappt gå. Än mindre bära någonting. Att få kaffekoppen från skåpet till kaffebryggaren till bordet är bara det ett helt företag med stolar utdragna i hela köket för att använda som stöd.

Jag undrar vart mina kryckor är, jag önskar att ungarna kunde vakna och gå och leta efter dem. Förmodligen är de i garaget, men dit kommer jag inte, och även om jag gjorde det kommer jag inte in. Det är fortfarande fullt med bråte där efter flytten, och någon snitslad bana kan jag inte gå i mitt tillstånd..

Så vad gör jag nu..  jag har legat i sängen hela morgonen och gjort de små övningarna naprapaten gav mig, jag har stretchat muskler och vickat knäna hit och dit, men inte har det gjort någonting bättre.

Jag har ont, jag har tråkigt, och så är jag hungrig. Men att göra mackor känns som ett oöverstigligt hinder. Om jag nådde ner till frysen, kunde jag tagit ut en matlåda med rester i från helgen, men det gör jag ju inte. Ner kommer jag nog men då får jag stanna där tills någon kommer hem/vaknar och hjälper mig upp igen.

Fy 17 för trasiga ryggar. I dag är det synd om mig.

 10,739 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.