living in love and harmony..

The sims 3-galen

Jag har kommit in i en ny sims3-fas.

Jag gillar inte att spela sims egentligen, att se de små gubbarna äta frukost eller gå till biblioteket är urtråkigt,  jag bara bygger hus.  

Men nu kan jag bygga en hel värld! Verktyget world-tool funkar plötsligt i min dator och två kvällar i rad har jag utforskat hur man bygger en egen värld till sims, och nu är jag redo att sätta igång.

Tänk va, att få bygga en värld så som man vill ha den. Inga fula hus, bara vackert överallt, mysiga promenadvägar längs vattnet, små fik överallt,  sommar året om och i sin lilla värld stoppar man bara in människor man gillar.

Ingen behöver jobba heller, man bara fuskar till sig lite pengar när man vill.
Alla prylar man vill ha och behöver finns automagiskt i butiker eller i byggläget så det är bara att shoppa loss.

Vad jag saknar är djur. I sims 2 kunde man skaffa sig ett kattskrälle om man ville, eller en hund, men jag skulle vilja att man kunde ha större djur, man kan ju inte bygga ”på landet” utan kor.

Synd bara att man inte kan exportera sin perfekta lilla värld ut i verkligheten.

sims

 11,259 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.