living in love and harmony..

Svårt med inspiration inför julpyntande

Jag har lite problem med julstämmning här hemma. Utan snö och kyla är det svårt att få någon känsla för  jul och advent… Tanken är att vi idag ska fixa lite julfint, sätta upp julgardiner, ljusstakar och lite så, men jag är inte ett dugg inspirerad måste jag säga.

I januari och februari, då brukar min julkänsla komma,för då kommer snön. Jag tycker vi ska vrida lite på årets månader så november och december hamnar där januari och februari är istället..

 10,850 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.