living in love and harmony..

Statistik på Svinis och dödsfall

Jag har letat och letat efter information och statistik på svinis-offer men inte hittat något vettigt.

Hur många sjuka hittills, och hur många har dött i Sverige av den..  och hur många av de som dött som sökt vård men inte fått någon.

Som jag har förstått det så har alltså dött folk av svinis i Sverige. Dock har majoriteten av dessa sökt vård men inte fått.. och om de fått vård i tid skulle de inte ha dött. Och de som inte sökt vård skulle förmodligen dött ändå eftersom de var inom riskgrupperna.

Jag skulle verkligen vilja ha lite statistik på detta. Vettig, läsbar sådan. Någon?

Konspiration?

Det finns en massa info på nätet om Svinis, att den är människotillverkad, att företaget Baxter såg till att söka patent på vaccinet och få det klart innan första fallet av svinis konstaterades, att Baxter är polisanmält tillsammans med en andra massa myndigheter och företag..

Svinis skulle alltså vara en kombination av fågelinfluensavirus och något annat virus (glömt vilket) som i normala fall aldrig skulle kunnat ”para ihop sig”och resultera i ett tredje virus.

Det finns också en massa info på nätet om att info om svinis på nätet är borttaget, och att det i förlängningen skulle vara mer skadligt att ta vaccinet än att få, och överleva, svinis.

Företaget som tillverkar vaccinet har dessutom krävt att få friskriva sig från allt ansvar vad gäller biverkningar osv som orsakas av vaccinet, och ingredienserna är till stor del hemligstämplade.

Det hela gör mig mycket förbryllad. Enligt konsipirationsteorier, skulle alltså ett företag först tillverka ett livsfarligt virus som har ihjäl folk, för att sedan kunna sälja vaccin mot viruset.
De vill inte tala om vad som finns i vaccinet, och vill inte ta ansvar för vad som händer med människor som tar det.

Enligt en och annan fundering från folk på nätet, så skulle det kunna finnas ingredienser i detta vaccin som i framtiden påverkar vårt immunförsvar mot andra sjukdomar, och därmed skulle vi vara tvugna att vaccinera oss mot allt möjligt i framtiden. Och naturligtvis skulle företaget som tillverkade svinis-vaccinet vara det enda företag som kunde ta fram vaccin mot andra sjukdomar, då de förmodligen tillverkat även dessa sjukdomsalstrande virus och baciller.

Lysande framtidsutsikter för detta företag alltså. Och om det nu är sant detta, är de helt galna?
Ja, förmodligen. Virus kan man inte styra, de lever sina egna liv och muterar bäst de vill.
Och det kan man ju försöka vaccinera sig emot.

Och om det inte är sant? Om företaget Baxter hade sådan tur, att de fick färdigt vaccin och patent i precis samma stund som det hela brakade loss, och vaccinet är helt ofarligt..? Då är det nog bäst att man vaccinerar sig… 

 

 

 10,625 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.