living in love and harmony..

Som man bäddar får man ligga

Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet.

Den skrek om o-ordning:  Vilken ** röra!  Rensa här, städa där, plocka här, skrubba där!  

Jag kände att ja, nu kör vi. Jag har varit overksam så länge och inte haft någon inspiration alls till att göra någonting, så jag hängde på. Härligt tänkte jag!  Nu är jag på G!  Så jag satte hela familjen i arbete och det har resulterat i ett utrensat källarförråd och ”Skåpet” är numera funktionellt iordningställt.  

Jag har hört om ”lådan” där folk vräker ner allt de inte vet vad de ska göra av, men jag har ett helt skåp jag, Eller flera faktiskt men det här är störst. Om man bortser från förrådet som numera är rensat.  Eller ett av förråden…  Äh. Vi går inte in på förråd, sop/poolhus och garage va. Vi håller oss till skåpet. 

Kroppen däremot var inte med på noterna, och efter två slitsamma dagar gav den fullständigt upp, mjölksyran flödar friskt i hela kroppen och stressfebern tog till storsläggan. Hjärnan har dock inte lugnat ner sig. Den kräver att jag ska bygga en soffa till Tuvas Barbiedockor, och ett bord, gå ut med hundarna, plocka bajs i trädgården, sortera i ”gardinskåpet”  (som inte innehåller några gardiner alls trots namnet)  i vilken ordning som helst.  

Men kroppen vet bäst.  Lägger jag inte ner nu, så kommer även hjärnan att logga ut.  Därför ligger jag nu i soffan och tröstäter glass med chokladsås.

 1,333,128 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.