living in love and harmony..

Tävla om Sock-On´s!

sockonmellan

<!– 
Jag köpte två par av dessa sock-on´s till Tuva som vägrar att ha strumpor på sig.

Sockorna passar en bebis mellan 6 och 12 månader och är till för att hindra bebisen att ta av sig sina strumpor. Man sätter dem helt enkelt ovanpå strumporna. Det funkade utmärkt på Tuva, hon slet och drog i sina sockor, men de satt där de skulle, på foten, tack vare dessa sock-on´s.
Dock är ju lilla damen något bastant, och de satt för hårt om vristen på henne så därför lottar jag nu ut det oanvända paret till den jag tycker har roligast hemsida.

För att delta i tävlingen lägger du in nedanstående kod i ett inlägg på din sida:

<A HREF=”http://maviko.se/index.php?option=com_content&view=article&id=788:sockon&catid=1:latest&Itemid=209” TARGET=”_blank”><IMG BORDER=”0″ SRC=”http://www.maviko.se/tavling/sockonmellan.jpg” WIDTH=”293″ HEIGHT=”235″ ALT=”sockonmellan.jpg (12752 bytes)”></A>

OBS!!!  Som det ser ut här är det en massa mellanrum mellan all text, det ska det inte vara när du klistrat in din kod!!! 

När du sedan sparat ditt inlägg, ska du se samma bild som här ovanför och när du klickar på bilden ska du komma till www.maviko.se.

Gör du inte det kan du inte klistra in en sådan här kod på din sida, och då får du spara bilden här ovanför istället och lägga in den och en länk till http://maviko.se/index.php?option=com_content&view=article&id=788:sockon&catid=1:latest&Itemid=209 manuellt. 

//–>

Som sista steg skriver du en kommentar här och talar om att du vill sätta dessa snuttiga sockar på din bebis, och varför just din bebis förtjänar att få ha sina sockar kvar på fötterna nu i vinter 🙂
Glöm inte att lägga en länk till din hemsida!

Säkerhetskoden du måste skriva innan din kommentar postas kräver både stora och små tecken.

Tävlingen pågår från den 1 november 2010 till den 30 november 2010 klockan 23:59.

 10,978 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.