living in love and harmony..

Snurrvirus i örat

Jag borde verkligen inte skriva i bloggen nu, jag borde gå och sova.  Men det är länge sedan jag var här nu, inte sedan jag fick veta att min farmor gått bort, så lite kan jag skriva iaf.

Sedan dess har det varit påsk, då mor var här i nästan en vecka.  Det är trevligt att ha henne här, hon tillbringar all sin tid i vårt kök  🙂  Denna gången bakade hon tunnbröd i massor, 170 kakor blev det så nu är frysen full. Kan ni förstå det, 170 kakor tunnbröd!!  Det är hur mycket som helst. Gott är det till frukost i af.

Jag har varit hemma några dagar denna veckan, jag tror jag har fått snurrvirus i örat igen. Det kom i måndags, det rann i näsan och öronen var konstiga, och så var jag yr. Jätteyr. Så fort jag rör fort på huvudet så är det som att hjärnan inte hänger med, den skvalpar liksom efter. I dag har det varit lite bättre, så jag siktar in mig på att gå och jobba. Sist jag hade snurrvirus trodde folk att jag var berusad, det var otroligt pinsamt.  Då låg jag hemma i över en vecka innan det gick över så pass att jag kunde gå själv. Och själv och själv, på jobbet var jag tvungen att få ledhjälp 🙂 . Hemskt. Nu har det varit lindrigt jämförd med då, jag har åtminståne kunnat gå omkring utan att ragla.

 10,729 total views,  4 views today

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet