living in love and harmony..

Snurrvirus i örat

Jag borde verkligen inte skriva i bloggen nu, jag borde gå och sova.  Men det är länge sedan jag var här nu, inte sedan jag fick veta att min farmor gått bort, så lite kan jag skriva iaf.

Sedan dess har det varit påsk, då mor var här i nästan en vecka.  Det är trevligt att ha henne här, hon tillbringar all sin tid i vårt kök  🙂  Denna gången bakade hon tunnbröd i massor, 170 kakor blev det så nu är frysen full. Kan ni förstå det, 170 kakor tunnbröd!!  Det är hur mycket som helst. Gott är det till frukost i af.

Jag har varit hemma några dagar denna veckan, jag tror jag har fått snurrvirus i örat igen. Det kom i måndags, det rann i näsan och öronen var konstiga, och så var jag yr. Jätteyr. Så fort jag rör fort på huvudet så är det som att hjärnan inte hänger med, den skvalpar liksom efter. I dag har det varit lite bättre, så jag siktar in mig på att gå och jobba. Sist jag hade snurrvirus trodde folk att jag var berusad, det var otroligt pinsamt.  Då låg jag hemma i över en vecka innan det gick över så pass att jag kunde gå själv. Och själv och själv, på jobbet var jag tvungen att få ledhjälp 🙂 . Hemskt. Nu har det varit lindrigt jämförd med då, jag har åtminståne kunnat gå omkring utan att ragla.

 11,029 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.