living in love and harmony..

Snabbvisit på jobbet

I morse var jag in på jobbet en sväng för lönesamtal med chefen. Det gick väldigt fort, och sedan tog jag en kort vända och sa hej till folk. Det var roligt, det drog lite i jobbtarmen måste jag säga, men det gick över så fort jag kom utanför dörrarna.

Fredrik var lätt stressad när jag kom hem, han hade inte ens hunnit äta frukost då liten Tuva behagade vara vaken hela tiden jag var borta. Han har inte hajjat att när man har små barn får man äta frukost med bebis på armen…

😉

 

 10,927 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.