living in love and harmony..

Smickrande med hackningsförsök?

Maviko har ju av någon anledning blivit hackad tidigare, jag har ingen aning om varför. Jag antar att man kanske ska känna sig lite smickrad över att någon ägnar tid åt att försöka sig på att hacka ens site, men jag blir mest uppgiven jag. Jag tycker det är patetiskt, att ge sig på min sida av alla sidor på nätet. Det finns ju så många andra sidor som faktiskt förtjänar att bli hackade tycker jag.

Hur som helst har någon liten stackare gjort ett nytt försök, igen, för typ 10 gången denna månad, och nu har jag än en gång ändrat ett och annat för att göra det lite, lite svårare.  Vi får väl se hur det går med det. Vill de så kan de förmodligen hacka sig in ändå, det beror väl på hur skickliga de är. Kanske är de bara i början av sin hacker-karriär, och då är väl kanske min sida en lagom krånglig utmaning.

Tja, jag kanske får ställa upp på det, om de bara kunde vara så snälla och låta bli att förstöra saker för mig.

 

 10,903 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.