living in love and harmony..

Små storlekar eller smällfet?

I flera år har jag letat efter en badklänning. Jag kan inte riktigt begripa varför man ska springa omkring i underkläder på stranden..  känner mig hemskt obekväm i både baddräkt och bikini. Nu har det plötsligt dykt upp en massa badklänningar i internetbutikerna och jag har naturligtvis beställt en..

Dock måste jag plötsligt ha blivit smällfet, eller också är storlekarna helt fel, den jag beställde satt perfekt på Steffie.. !  Märkligt.

Nu har jag beställt 2 till, i olika storlekar, hoppas någon av dem passar iaf..

 10,869 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.