living in love and harmony..

Skit-rygg, jag vill gå på fest.

Dagen har varit som igår, smärtmässigt. Jag kan gå och stå, sitta och ligga, men det är besvärligt och det gör fortfarande vansinnigt ont. Trots det är det bättre än tidigare i veckan, men det är fortsatt dagdriveri som gäller över helgen iaf.

På lördag är det fest hos Fredriks kompis S som fyller halvjämt, men den lär jag få avstå ifrån. Jag ser det framför mig när berusade människor kommer och ska kramas och hänger och knuffas lite på mig, sen ligger jag där i en liten hög på golvet och kvider för ryggen pajjat igen, ostadig som den är tål den inte hastiga rörelser eller att bli rörd..

Det är så typiskt. Jag kanske kan få dem att sätta upp en webb-kamera så får jag vara med på distans. Jag sitter/ligger här och äter jordnötsringar och dricker cola, och de äter vansinnigt god mat med gott vin till…  Så frestande det låter va. Jag kommer inte vara ett dugg avis, inte det minsta..  erhm.

Jaja, Fredrik får berätta allt efteråt, och har jag tur kanske han får med sig en doggy-bag till mig

🙂

 

 10,956 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.