living in love and harmony..

Skakad, inte störd.

Frid i huset får man när någon är sjuk. Jag brukar reta upp mig på allt möjlig som händer här i huset. Som att det är smulor på bänken i köket. Att disktrasan inte sitter i sin lilla hållare på väggen utan hänger på kranen istället. Att soptunneansvarige inte läser mina tankar om att det ska slängas skräp i helgen och då behöver soptunnan tömmas på fredagen…  Då går jag omkring och muttrar och blir på smådåligt humör.. Men numera  är jag glad över att han är här och kan lämna smulor på diskbänken i köket, och hänga trasan som han vill.. Att han är här. Här och nu. Och att han kan göra alla de där sakerna som stör mig.  Jag älskar dig Fredrik. 

 114,001 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.