living in love and harmony..

Skäligt pris för dottern?

Jag fick detta av en kollega och höll på att dö av skratt. Någon som kan svara på nedanstående?

 

Måste grannen stenas..?

En undran till de kristna som fördömmer homosexualitet utifrån Bibelns ord..

Jag tänker sälja min dotter som slav (2:a Mos 21:17). Vad kan vara ett skäligt pris?

I 3:e Mos 21:20 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta bara gäller människor utanför EU, kan han ha rätt?

Min granne som jobbar på Kvantum vill jobba även på söndagar. Enligt 2:a Mos 35:2 måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig att för att göra detta själv?

Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt 3:e Mos 21:20 får jag inte närma mig Guds altare om jag ser dåligt?

Kan man spela fotboll med en boll gjord på grisskinn, då 3:e Mos 11:7-8 säger att man inte får röra resterna efter en död gris.

En bonde där jag bor odlar olika grödor på samma jord och syndar därmed mot 3:e Mos 19:19. Han har även den fula ovanan att svära mycket. Hans fru är inte så mycket bättre hon heller eftersom hon går omkring i kläder som är gjorda av mer än ett tygmaterial. Bör man samla denna syndiga familj och stena dem? (3:e Mos 24:10-16), eller kanske kan vi bränna dem på bål som vi gör med människor som ligger med sina släktingar (3:e Mos 20-14)?

Eftersom ni bibelfundamentalister anser att Guds ord är evigt och oföränderligt kan kanske komma med klara och raka svar mina frågor.

 

Klicka här för att läsa originaltråden på passagen.

 

 

 10,906 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.