living in love and harmony..

Sådär, nu är kylskåpet o frysen på plats!

Japp. Vi har köpt ”ny” kyl och frys, på blocket, såna där med hel kyl och hel frys var för sig. De var fem cm högre än de vi hade, så jag var tvungen att såga sönder överskåpen och göra dem 5 cm lägre så de nya fick plats. Men fint blev det!

Fredrik har gått med på mina trädgårdsplaner!  ”vill du ha en damm så bygg en” sa han snällt när jag presenterade det hela för honom. Så nu ska jag göra en snygg ritning och mäta och ha mig, sen sätter jag igång. Han ska hjälpa mig att röja bort allting så jag får en ren yta att jobba med först bara.

 11,035 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.