living in love and harmony..

Så gott som frisk

Det är otroligt hur fort det vänder när det vänder. I går mådde jag som jag gjort hela veckan och halva förra veckan, och i morse vände det och jag kände mig 100 gånger bättre. Har dock tagit det lugnt och låtit tjejjerna jobba inför kusinträffen i morgon.

Jag har oroat ihjäl mig för denna kusinträff, kusiner som kommer från när och fjärran så ligger jag döende i soffan..  Jag trodde jag skulle vara tvungen att ställa in alltihopa..  men icke då, jag är ju nästan frisk nu 🙂

Tuva är också på bättringsvägen, hostar en del och klägg i näsan, men pigg och glad. Inte så glad som när hon är helt frisk, men glad iaf.

Skönt.

 

 10,773 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.