living in love and harmony..

Rosa dator med knappar för en karl

Jag har lite svårt att skriva på min nya dators tangentbord, de är så stora, knapparna. En rosa dator med knappar för en karl…  jag får nog byta dator med Fredrik. Eftersom den är så stor så antar jag att de var tvugna att fylla ut datorn med någonting, och tangentbordet är väl det som är lättast att förstora kan jag tänka.

Kanske vänjer jag mig vid det här, gör jag det inte får jag väl sätta såna där gummitutor på fingrarna så jag får större träffyta.

 

 

 10,708 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.