living in love and harmony..

”killen är nyutbildad, och den skolan kör med skrämselpropaganda”

Så kan man uttrycka det.

Jag ringde nyss till naprapat-firman för att dels avboka den tid naprapaten gett mig, dels för att jag vill ha pengarna tillbaka.

Grejjen är, att jag ringde till naprapaten i går, för att beklaga mig och få hjälp med min rygg som blivit 100 resor värre efter besöket hos honom i måndags.

Han blev naturligtvis bekymrad, men sa också att man inte ska behandla gravida kvinnor i ländryggen, och att det därmed inte fanns mycket att göra.

Dock tyckte han att jag ska behålla den tid jag hade hos honom så han kunde ”titta” på mig igen.

Jag blev arg, och jag kände mig fruktansvärt lurad. De fick ju veta att jag är gravid när jag ringde och beställde tiden, och jag frågade om de hade erfarenhet av gravida kvinnors ryggar, och mannen som svarade sa ”Oja, de jobbar ofta med gravida kvinnor”.

Olika besked alltså, ”erfarenhet” och ”inte behandla gravida”.

Jag ringde då istället till den fantastiska kiropraktor jag gått hos i flera år, fick en tid och blev om inte botad så iallafall bättre, mycket bättre. Han upplyste mig också om att han samarbetar med bland annat Mamma Mia Barnmorskor och att det numera finns en avhandling som visar att gravida kvinnor visst kan behandlas kiropraktoriskt.

Alltså pratade den behandlande naprapaten strunt, vilket fick mig att gå i
taket.

Jag ringde då till firman, så där kan man inte hålla på. Hur många gravida kvinnor går omkring och tror att man inte kan bli behandlad för att han sagt så?
Han som svarade, sa att ”killen är nyutbildad, och den skolan kör med skrämselpropaganda” när jag ifrågasatte icke-behandling av gravida kvinnor. ”Självklart behandlar vi gravida kvinnor, det är de 12 första veckorna man inte ska göra det” sa han. Det vet jag nu inget om, men alldeles säkert vet min kiropraktor det, jag ska ta och fråga honom i morgon.

Jag ville avboka tiden, vilket inte var något problem, och så vill jag faktiskt ha pengarna tillbaka. Naprapaten gjorde mig sämre, han fick mig att känna mig lurad och han fick mig att tro, för en stund, att om jag har otur och ryggproblemet inte går tillbaka av sig själv, få ha det så här tills efter förlossningen. Det är nästan så jag vill ha skadestånd också.

Avboka tiden gick bra, pengarna ska de höra av sig om. Men gissa om jag kommer att namnge företaget här om jag inte får det…

 10,838 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.