living in love and harmony..

Pyssel-behov

Jag känner ett enormt behov av att få ordning här hemma. Hyllorna som ska upp i källaren har högsta prio, näst hyllorna till hobbyrummet. För att skapa någon form av ordning måste man ha förutsättningar, dvs någonstans att göra av all bråte man samlat på sig, dvs hyllor, kartonger och korgar…

Därför har jag nu övertygat Fredrik om vikten av att åka till IKEA och köpa konsoller och hyllplan till källaren..  🙂 Stackarn, en söndag på IKEA..  De borde ha webkameror på ikea så man kan se hur mycket folk man måste trängas med om man åker dit.

Jag ska inte med till IKEA, det har jag ingen ork till. Eller ork har jag väl, men om jag åker dit, så kommer jag inte att komma längre än till ingången innan magen krampat ihop fullständigt och bäckenet sagt upp sig för evigt. Därför stannar jag här och sparar mig tills det roliga kommer, att sortera och göra sånt man inte behöver göra stående/gående..  Det gäller att prioritera.

Jag tycker att tiden plötsligt rusar iväg, från att ha haft typ 5-6 veckor kvar till Totte-plopping, så är det plötsligt snart tre veckor kvar bara. 26 dagar står det under Projekt Totte här till höger. Hur ska jag hinna få ordning i o-ordningen på den tiden..  det kan man undra. Det känns plötsligt som om det är vansinngt både bråttom och viktigt att sortera alla kartonger i källaren ..

 🙂

 10,705 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.