living in love and harmony..

Populär pralin kanske räddad nu

Förra veckans besöksrush här på Maviko tycks ha avtagit. Jag har kollat loggarna och insåg fort att det ju inte var någonting annat än ett inlägg om att man skulle rädda julen som drog besökare 🙂

Det är bra tycker jag, att så många ville rädda trillingnöten från att utrotas från Alladin-asken. Jag måste erkänna att jag aldrig någonsin köpt en alladinask till mig själv, bara till andra. Men det spelar ju ingen roll, man blir ju bjuden ibland, och har man tur finns trillingnöten kvar.

 

 10,917 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.