living in love and harmony..

Poliisen är fullspäckad med klåpare!!!

I TVÅ timmar har jag suttit i bilkö. TVÅ timmar!!!!

Varför? Jo, för att ryska presidenten skulle åka hem idag, från det där EU-mötet.

Och därför förstår ni kära läsare, har något ljushuvud inom poliiiisen kommit på, att någon kanske skulle vilja spränga den ryska presidenten i bitar. Och därför, så kom ljushuvudet hos poliiisen på att
”JA! vi stänger av HELA E4:an, så kan ingen spränga den ryske presidenten i småbitar! Man ska inte ens få åka UNDER broarna som går under E4:an!”

Sen blev ljushuvudet befodrat, fick en medalj och klappar på ryggen av sina chefer, och så vips! stängdes hela E4:an av mitt i värsta rusningstrafiken!

Inte nog med detta, de stängde av en massa broar inne i stan också, för gående, så att alla som skulle hem inte kom fram, och enligt sambon var folk jättearga. Detta är bra reklam för EU-möten, att göra lokalbefolkningen pissed off.

Att man sedan, om man nu skulle vilja spränga den ryska presidenten i småbitar, skulle kunna förbereda detta genom att på samtliga broar och viadukter, skyltar och lampor längs hela E4:an sätta fjärrstyrda små bomber, och så när den ryska presidenten åker över så bara blippar man iväg hela alltihopa, fjoff ba!

Det måste vara enklare att bara förgifta karln om man nu vill ha död på han.

 

 10,949 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.