living in love and harmony..

Peta ut ögonen på dem bara!

Jag har nu suttit och retat upp mig på detta med islam, slöjor o burkor. Att kvinnor frivilligt sätter på sig ett lakan för att förhindra främmande män att se dem och bli dräglande idioter som omöjligt kan styra sina lustar.

Jag hittade ett citat på nätet:
”Islam har givit kvinnan en stor frihet, friheten att inte behöva ses av främmande män. Hon bevarar på så sätt sin heder och självrespekt. I Islam ska mannen och kvinnan vara trogna varandra och hålla sig borta från olagliga sexuella förhållanden. Då kvinnans skönhet är en del av hennes sexuella attraktion skyddar hennes klädsel från sådant som kan leda till äktenskapsbrott”. 

Det är ju helt sanslöst tycker jag, att män inte själva skulle kunna ta ansvar för sina handlingar. Att de skulle vara så karaktärssvaga att de omöjligt kan låta bli att ge sig på det som de tycker är vackert, sexigt eller åtråvärt!

Ska detsamma gälla för allt som män tycker är frestande och därmed kan tänka sig att ge sig på? Snygga bilar? En god chokladkaka i affären? Ett tjusigt hus? Täck över allt bara med ett stort skynke så de slipper bli frestade!

Ett smidigare sätt skulle vara att bara peta ut ögonen på dem som inte kan behärska sig. Då slipper de se någonting som de kan bli frestade av.

Detta behöver nödvändigtvis inte gälla bara dessa karaktärssvaga män, det skulle förmodligen fungera bra på våldtäktsmän och pedofiler också

 10,987 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.