living in love and harmony..

På en utbränds önskelista

finders
 
En sån här vill jag ha. Eller en,  jag vill ha många. Många många.
En på telefonen, en varsin till mina båda nyckelknippor, en på mina solglasögon, en till mina läsglasögon,  en till kaffekoppen, en till boken jag försöker läsa för tillfället, en till surfplattan och en på varje sko jag äger.  En varsin till alla mina barn, och karln också. Och en på morsan så hon inte kan virra bort sig i skogen.
Och så en på hunden och så ska katterna ha varsin såklart.
Och kanske ska jag sätta en på mitt huvud också för jag tappar säkert bort det också endera dagen.
 
 

 16,117 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.