living in love and harmony..

Ordning och reda!

Jag har verkligen blivit dålig på att blogga på siståne. Det är facebooks fel, helt klart. Och sen är det faktiskt bloggens eget fel också, varje gång jag går in här och ser vårtemat så kommer jag på att sommartemat också är fasansfullt fult, och att jag måste göra om det innan det aktiveras… och det har jag ingen ork till. Och sommartemat aktiveras den 1:a juni så jag har inte så många dagar på mig.. 

Jag har dessutom fullt upp här hemma. Vi har tre små rum nere i källaren, som sedan vi flyttade in har varit fulla med kartonger med okänt innehåll. Samma sak ute i garaget, och vi har inte haft någonstans att göra av allt förutom att de fått stå där de står, kartongerna. Fredrik har dock fixat ett av de små rummen i källaren, han har gjutit nytt golv och putsat väggarna och satt upp hyllor, och jag har satt upp hyllor i det lilla huset vid uppfarten. Nu ska det bara upp hyllor i det lilla rummet i garaget också, sedan skall förvaringsfrågan vara löst  🙂

Jag har dessutom ÄNTLIGEN kommit i väg till IKEA och köpt kartonger. Så nu börjar det bli ordning i källaren iaf, de flesta flyttkartongerna är upp-packade, rensade på ”spara inte, släng skiten-prylar” och ompackade i nya ikeakartonger. SKÖNT! Nu är det bara resten kvar, dvs garaget…

Så tid för bloggande har det inte blivit mycket av på siståne, inte med allt detta att pyssla med och dessutom en liten Tuva som stjälper alla planer dagarna i ända!

🙂

 10,974 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.