living in love and harmony..

Ordning och reda!

Jag har verkligen blivit dålig på att blogga på siståne. Det är facebooks fel, helt klart. Och sen är det faktiskt bloggens eget fel också, varje gång jag går in här och ser vårtemat så kommer jag på att sommartemat också är fasansfullt fult, och att jag måste göra om det innan det aktiveras… och det har jag ingen ork till. Och sommartemat aktiveras den 1:a juni så jag har inte så många dagar på mig.. 

Jag har dessutom fullt upp här hemma. Vi har tre små rum nere i källaren, som sedan vi flyttade in har varit fulla med kartonger med okänt innehåll. Samma sak ute i garaget, och vi har inte haft någonstans att göra av allt förutom att de fått stå där de står, kartongerna. Fredrik har dock fixat ett av de små rummen i källaren, han har gjutit nytt golv och putsat väggarna och satt upp hyllor, och jag har satt upp hyllor i det lilla huset vid uppfarten. Nu ska det bara upp hyllor i det lilla rummet i garaget också, sedan skall förvaringsfrågan vara löst  🙂

Jag har dessutom ÄNTLIGEN kommit i väg till IKEA och köpt kartonger. Så nu börjar det bli ordning i källaren iaf, de flesta flyttkartongerna är upp-packade, rensade på “spara inte, släng skiten-prylar” och ompackade i nya ikeakartonger. SKÖNT! Nu är det bara resten kvar, dvs garaget…

Så tid för bloggande har det inte blivit mycket av på siståne, inte med allt detta att pyssla med och dessutom en liten Tuva som stjälper alla planer dagarna i ända!

🙂

7,254 total views, 6 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet