living in love and harmony..

Online!


 

Online!

Sådär, nu är Maviko online igen. Långt ifrån färdig, men tittbar iaf..  Det kommer att byggas och ändras, fixas och grejjas ganska rejält framöver, och jag insåg, att sidan kommer aldrig någonsin bli helt färdig så nu tar jag den online.

Storyn bakom nya sidan är kort men tragisk.. Då jag tidigare bodde i en bostadsrättsförening som införskaffat ownit som bredbansleverantör, kunde jag ha min webserver hemma i skrubben under trappen då de levererade 100 mb-lina. Det gick nu inte för sig efter flytten, utan vi var tvugna att införskaffa ett helt bedrövligt ADSL abbonemang. Då gick det naturligtvis inte att ha servern hemma längre, och jag köpte mig lite plats på ett web-hotel som jag sedan flyttade hela maviko till.

Tråkigt nog, så brakade databasen ihop vid flytten till webhotellet, och den gick INTE att fixa, hur jag än försökte. Jag körde restore, jag letade fel och jag slet mitt hår, men den var kaputt helt enkelt, och då var det bara att göra om alltihopa.

Då passade jag såklart på att uppgradera verktyget jag använder till senaste version, och se här! Tjusigt värre, inte sant.

En och annan funktion har försvunnit, en och annan har tillkommit, men i stort sett är jag nöjd, och jag hoppas att DU blir det också!

 VIKTIGT!

Då MAVIKO är ny, så fungerar inte ditt gamla konto/lösenord längre, så du måste skapa ett nytt konto.

 

 

 11,579 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.