living in love and harmony..

Omedelbart, eller idag iaf…

I går när jag vaknade hade jag 39,5 i temp, och jag var hur väck som helst. Fredrik fick stanna hemma från jobbet, för efter ett samtal till gyn-akuten fick vi veta att vi skulle komma in ”omedelbart” och det fanns inte en chans i världen att jag skulle kunna köra själv..  än mindre parkera på KS. Det är verkligen världens mest användar-ovänliga sjukhus, det finns knappt några parkeringar, och de som finns ligger hur långt som helst ifrån varenda ingång som finns på KS. Kommer man dit själv och är sjuk så får man inte vara så sjuk att man inte orkar gå en halv kilometer..

Hur som helst, ”omedelbart” får en annan betydelse när man har småbarn i huset. Har man inga så sätter man på sig skorna och går direkt, har man småbarn så betyder ”omedelbart” ”idag”.

Vi kom iväg iaf, inom 2 timmar iaf, och nu har jag fått en massa medicin och fått order om att äta ordentligt med smärtstillande i minst tre dagar.

I dag mår jag tusenfalt bättre, men jag tänker ta det rejält lugnt ändå. Det ser ut som ett bombnedslag i hela huset, men det får vi leva med, jag är sjuk, basta med det. Det är en dag i morgon också, och är det inte det så kommer jag att vara glad åt att jag inte ägnade den här dagen åt att städa.

 10,980 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.