living in love and harmony..

Om MAVIKO.SE

Detta är den tredje versionen jag har av Maviko.se, de båda första kraschade fullständigt av olika anledningar.. 
Jag började blogga på aftonbladets blogg, men den var så otroligt buggig och eländig. Jag gav upp den fullständigt och raderade den i vilt raseri en dag när jag skrivit ett kilometerlångt, väldigt klokt inlägg, och när jag skulle publisera det så dog sidan och allt försvann.

Jag bestämde mig då för att jag som IT-Tekniker helt klart borde kunna få ihop en egen blogg, på en egen server. Sagt och gjort, jag konfigurerade, installerade, slet mitt hår, konfigurerade lite mera och kom på att jag kunde använda Joomla! som portal istället för att uppfinna hjulet en gång till. Till Joomla finns det nämligen en hel drös med bra verktyg och andra roligheter så jag blev helt såld. Maviko är alltså en Joomla! 1.5 -site.

Den här har jag tänkt ska bestå iaf, om den nu inte blir hackad igen och kanske totalkvaddad, då vet jag inte om jag orkar bry mig nåt mera..

Hur som helst, Jag heter Vilda, faktiskt, men till vardags kallas jag nåt annat… Jag bor i Stockholms utkanter tillsammans med min sambo Fredrik, mina två tjejjer Lanjelin och Stefanie och Fredriks och min lilla tjej Tuva.  Vi har också en drös katter, eller kanske inte en drös, men tre iaf, Allis, Ida och Rackartuss.

Jag bloggar här lite nu och då, aktiviteten stiger och sjunker som tidvattnet fast lite mer oregelbundet. Jag är periodare i blogging…  🙂

Lanjelin, Irmelin (kusin till Lanjelin o Stefanie) är de båda andra som bloggar här, ännu mer sällan och oregelbundet är mig, och så har vi just nu TeamBulldozer som har bloggat hela en gång när detta skrivs.

Du är hjärtligt välkommen att läsa lite bloggs, om du vill, eller så kan du spela lite spel istället. Jag är förtjust i Heartbreaker, någongång ska jag spela ut det, vänta bara…  🙂

 11,653 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.