living in love and harmony..

Om man inte blöder så har man inte ont

Jag brukar inte klaga så mycket när jag har ont, jag har fullt upp med att ha ont. Men jag har insett, att om jag inte talar om för Fredrik att jag har ont, så tror han att det har gått över. Det kom vi fram till igår, och lösningen är att jag ska klaga mera så han vet att jag har ont, ex i ryggen, som nu. Nu är det ju inte enbart i ryggen jag har ont, hela bäckenet känns underligt och det gör ont när jag går och lyfter benen i trappor.

Det skulle vara mycket lättare om man blödde när det gjorde ont, då skulle det synas ordentligt. Som nu, nu sitter jag och skriver, det gör då ont i ryggen men ingen annanstans. Blödde det då lite från ryggen skulle det synas såklart. Och när man går vanligt, gör det mer ont, både i rygg och bäcken, mer blod alltså, och när man då går i trappor kunde det ta och komma störtskurar med blod.

Då skulle jag inte behöva beklaga mig alls. Å andra sidan skulle jag vara död av blodförlusten.

 

 10,928 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.