living in love and harmony..

Nya tag

 

Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i sommar. Det har sina orsaker, men dem gnäller jag om i ett annat inlägg. Detta ägnas åt Fredrik och vad som händer i melanom-branchen här hemma.

Sommaren har varit lugn, vi har tillbringat den i husbilen med jämna avbrott för cellgiftsbehandlingar. Fredrik har mått bra hela tiden. Sedan han slutade med alla dieter så har han gått upp 10 välbehövliga kilo och dem underhåller vi med bullar, pollysar och god mat. Han undviker socker så gott han kan, men en bulle till kaffet en sommardag mår psyket bra av.

För en månad sedan var det dags för utvärdering och han fick göra röntgen, den där radioaktiva med solarna vad den nu heter.

 Doktorn var lite vag om hur det ser ut, han sa inget om tumörerna ökat i antal och så, men fick vi veta att av dem som finns, har några inte ändrat storlek alls medan andra har fördubblats.  Jag känner att jag inte vill veta riktigt, de är där de är, och det räcker så.  Att få veta att de dubblerats eller så är ju bara deprimerande så nu har iaf jag slutat räkna.  Det är viktigt att hålla hoppet uppe och det gör man inte genom neggo-tänk.

Hur som helst tycker doktorn att det är dags för nya tag, cellgifterna Fredrik fått hittills har nu spelat ut sin roll och doktorn återkommer med hur, vad och när när teamet diskuterat färdigt. 

 

 1,235,872 total views,  4 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.