living in love and harmony..

Nu när det blev som jag ville

Ja nu när det blev som jag ville på facebook, dvs det jag skriver här hamnar också i facebook, så vet jag inte om jag vill att det ska göra det längre.  Herregud, jag vill nog inte ha facebook alls egentligen. Det är förstås lite kul att läsa om vad folk har för sig osv, men det är ett evigt uppdaterande på folk hela tiden.

Dessutom tycker jag det är lite opersonligt. Jag har folk där på min facebook-lista som jag inte pratat med på 100 år, men nu kan jag alltså sitta o kolla in vad de pysslar med. Men inte ett ljud säger vi till varandra, det är frustrerande tycker jag. Och att skicka mail, det känns inte bra det heller, ”hej det var länge sedan” osv..  det blir så krystat och tråkigt.

Ne, telefon är bättre! Men hur då? Jag  har hemligt nummer så mig får man inte tag på i brådrasket..  Vad? Ska JAG ringa? Men de kanske inte vill prata med mig, det kanske bara är jag som har sådana konstiga böjelser och lustar… 

Dessutom har de säkert hemligt nummer.

 10,833 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.