living in love and harmony..

Nu myser han nog, Jan Guillou

Jan G som spion?

Jaa…  man kan ju undra lite. Han blir intervjuvad i Aftonbladet om detta, och beskriver hur han skulle bete sig om han en dag skulle behöva kontakta sin kontakt av ”något viktigt skäl”.. Jag undrar vilken typ av viktigt skäl detta skulle vara. Dessutom undrar jag vad som hände efter det där testet han uppenbarligen blev utsatt för av KGB. Han visade alltså att han var pålitlig, sedan då? Hm.

Jag har aldrig gillat Jan G. Han idiotförklarar gladeligen samtliga människor som har en utifrån hans åsikter en avvikande åsikt och sådant gillar jag inte. Förmodligen har han någon diagnos, men jag orkar inte reda ut vilken.

Däremot gillar jag hans böcker. Ondskan, och serien om Hamilton. Jag är övertygad om att Jan G skulle vilja vara Hamilton, och nu sitter och myser över att han hamnat i en situation där han får förklara sig ur spionsynpunkt inför hela landet, precis som Hamilton. Skillnaden är att Hamilton blev hjälte, Jan G är bara löjeväckande.

Så kan det bli, stackars Jan G.

 10,643 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.