living in love and harmony..

Nu är det snart dags!

Ja nu är det snart dags att driva ungarna till vansinne. Det är roligt tycker jag, att göra det 🙂

Men jag tror att de tycker det också. Att det är roligt alltså.

För snart är det första advent, och då ska jag julpynta en del här hemma är det tänkt, och från första advent är det också legalt att spela julmusik här i huset. Hur mycket och ofta man vill *fnissa elakt* och då spelar jag så fort jag får en chans. Och det är det som gör ungarna vansinniga..
🙂

Det är som när vi åkte på husvagnssemester förut, första låten i bilen var ”man ska ha husvagn” och som de suckade och bar sig åt när jag satte på den kunde man tro att de faktiskt avskydde den där låten, men efter ett par dagar sjöng de friskt med..  Så de gillar nog min julmusik med.

Julpynta ska jag göra iaf, vi har köpt en massa gardiner, julgranskulor och annat jox som ska upp överallt. Fredrik har tjuvstartat och satt en massa ljus i tujan här ute, så där är det julpyntat redan.

Säga vad man vill om Rusta, men julpynt har de gott om iaf, och  nu har vi det med  🙂

 10,935 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.