living in love and harmony..

Ni har väl läst detta?

hjärna

Du vet väl att utbrändhet, eller utmattningssyndrom som det heter på riktigt.
ger mätbara skador i hjärnan?
Många läkare tror att det hjälper att tuta i utmattade antidepressiva piller
men  de har ingen effekt alls…

De hade högre IQ och längre utbildning än den genomsnittliga befolkningen och var oerhört engagerade i sina arbeten, samtidigt som de var flitiga och ordentliga både i hem och föreningsliv.”  står det i artikeln.

http://www.op.se/jamtland/ostersund/det-handlar-om-verkliga-hjarnskador

Jag önskar att min doktor kunde läsa på lite om utbrändhet.

Här  är en artikel från svt.se  om ovanstående och  HÄR  finns en bra artikel i läkartidningen om utbrändhet. Den har tagit mig evigheter att läsa då jag tappar fokus hela tiden och ska jag vara ärlig är jag faktiskt inte färdig än, men en vacker dag så…  Det jag har läst, skummat och förstått är iaf klargörande i vissa avsnitt.

 11,432 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.