living in love and harmony..

Mystiska kvitter i golvet

I flera veckors tid har vi haft konstiga ljud här hemma. Det låter lite som en gräshoppa, men ändå inte, kanske mer som en fågel men ändå inte.. Det liksom kvitter-gnisslar..  Och nu har jag lyckats hitta varifrån det kommer.

Om man står nästan längst ner i trappen till gillestugan, så hör man att det kommer ifrån liksom mellan golvet (vardagsrummet och taket i gillestugan.

Det sitter panel där på kanten i trappen, mellan taket och golvet så jag tog bort den för att kunna titta in i mellanrummet..  men inte såg jag någonting.. Jag hörde däremot kvitter-gnisslet ännu bättre.

Jag undrar vad det kan vara för litet djur. I morgon ska jag ringa Anticimex, de kanske vet.

 10,897 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.