living in love and harmony..

Mys-Tuva

En hel helg bortkastad på förkylning, igen. Jag bara avskyr sånt här, men det är inte så konstigt om man åker på allt nu när man varit så gott som isolerad från folk i flera månader. När jag går på föräldraledighet igen i vår ska jag banne mig se till att vara bland folk hela dagarna så jag blir immun sedan när det är dags att börja jobba igen.

Dessutom tror jag att min B12 brist gör sig påminnen igen, men aldrig i livet att jag går till vår vårdcentral här i området, jag måste hitta någon vettig vårdcentral.

Tuva har nog också en förkylning på gång, hon nyser massor mellan varven och blir lika lycklig varje gång, det är kul att nysa.

Hon är så himla mysig, lilla Tuvisen. I natt kom hon krypande och la sig fint brevid mig, och så la hon sin lilla hand på min hals och somnade sött om. Gulligt 🙂

I morgon är det ju fars dag och den firade vi idag då det är lite upptaget i morgon. Stefanie bakade en chokladkaka till Fredrik, han är ju pappa han med även om han mest är Tuvas pappa..  Bästa styvpappan i världen säger hon till mig med jämna mellanrum.. Om hon bara visste vad han föreslagit att hon ska få i julklapp så skulle hon slå knut på sig själv i ivern att intyga att han verkligen är världens bästa styvpappa 🙂

 11,005 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.