living in love and harmony..

Mura rabatter

I morgon ska vi börja mura rabatter. Första raden är det hyfsat bråttom med eftersom plattorna riskerar att glida  omkring om de inte har stöd på sidorna. I min värld är allt det där klart, det blommar för fullt överallt och den lilla fontänen porlar fridfullt i dammen.. och jag ligger och softar i  hammocken. Jag blir därför jätteförvånad varje gång jag går ut och ser att det är massor kvar att göra.

Det är så synd att allt tar sådan tid att göra, och att allt byggmaterial är så dyrt. Det är så mycket jag vill göra, men i den här takten blir vi aldrig färdiga känns det som.. Och vissa saker lär förmodligen aldrig bli gjorda.

Utbyggnad av kök och övervåning tex..  Ska vi bygga ut köket måste grannen bidra med lite tomt..  Och tomtmark är dyrt idag, så om nu grannen skulle gå med på att sälja tomt skulle vi antagligen inte ha råd att bygga på den sedan.

Sen vill jag putsa garaget och uthusen, vit puts så husen ser ut som i Körsbärsdalen.. Det är också dyrt, och helt onödigt såklart. Men fint..

Jag måste nog köpa mig en lott eller någonting snart, så jag vinner min miljard. Jag känner ju hur den bara ligger där och väntar på mig..

 10,877 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.