living in love and harmony..

Mor i huset är ilsk idag minsann.

När mor i huset är sjuk blir inget gjort. Allt förfaller och huset ser ut som ett bombnedslag. Ingen mat planeras eller lagas, disken står i travar på bänkarna i köket, alla papperskorgar svämmar över och i hallen kan man inte gå för alla skor som ligger överallt. Inte sagt då att det är mor i huset som städar överallt, men när mor i huset är sjuk så blir det plötsligt ”lagligt” att ställa till röror överallt man bara kan och aldrig någonsin städa upp efter sig.

 

Ja jag vet, jag låter nog lite upprörd, det har flera orsaker.

 

Den första och största är att jag är sjuk, och det verkar som att penicillinet inte riktigt biter på bacillerna.
Den andra är denna röra överallt, och att köket ser ut som ett bombnedslag.

 

Och den tredje orsaken, det är ett mail om förlåtelse.

Inte till mig, nej, utan till en av döttrarna.

En av hennes vänner som haft det himla jobbigt har plötsligt skickat ett ”förlåt mig mail”
Jag kan bara inte ta det.

När man ställer upp på folk till 100%, när man  bjuder på mat, boende, skjuts, intyganden till myndigheter, anmälan till myndigheter, bad, lek, stöd och hjälp, när man lägger en massa tid och energi på personen, när man grälar med sin karl om rätten att hjälpa, och tillslut, man erbjuder mer hjälp när ett nyfött barn anländer, då förväntar man sig, eller iaf jag, att bli renhårigt behandlad tillbaka. Att inte bli ljugen för. Att åtminståne inte bli ljugen för.

Men istället händer något. Man får inte träffa det nyfödda barnet. Och trots att både dottern och jag ställt upp till 100%  får man dessutom höra att man ALDRIG har ställt upp.

 

Ilskan sjuder i mig när jag då får höra att dottern fått ett ”förlåt mig” mail, där det enbart handlar om något jävla dop. Det var väl det minsta sveket av dem alla.

 

 

 

 

 

 11,060 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.