living in love and harmony..

Mitt ”spindelparalsoll” har kommit!

2 jättepaket innehållande ett styck parasoll, ett bord och 2 stolar lämnades i dag av bussgodsfirmans utkörningsservice!

Otroligt söta små möbler, verkligen! Fredrik är mindre förtjust, han gillar inte parasollet, men som den Man han är, man med stort M, låter han mig pyssla och dona och pynta lite som jag vill.  Bild på parasollet mm finns längre ner här i bloggen, jag vet inte riktigt vart jag ska ställa det än så jag har inte packat upp det ännu… erhm.

Steffie har inhandlat Sims3 i dag, och den enda dator som ska klara av det här i huset är min dator. Tyvärr är den full i junk, så det funkar ändå inte. Omistallation är vad som behövs, den har inte blivit ominstallerad på säkert 2 år. JUNK. Vad man samlar på sig… 

Vi har också varit i hennes nya skola idag. Vi har ju varit där tidigare, men då var intresset noll, och allt var bara skit som hon sa. Där ville hon verkligen inte gå, inte på några villkor alls. Men idag gjorde hon ett fynd, eller två faktiskt. Det finns två tjejjer i klassen som precis som Steffie är Japan-fixerade, och de tittar på japanska filmer och serier i massor, precis som Steffie. Så nu är hon vild på att byta skola, hon sken som en sol under hela besöket.  Skönt tycker jag, då kommer hon ha något att se fram emot hela sommaren.

 10,825 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.