living in love and harmony..

Min lilla Älva

Älvan har varit sjuk. Jättesjuk. Hon drabbades av ”Vingel-virus”, ett virus som sätter sig på nervsystemet på katter och långsamt förlamar katten tills den går bort.

Nu är hon inte sjuk längre. Jag kunde inte se henne lida mer, inte kunna stå upp själv, inte kunna gå på lådan själv utan att man var där och höll henne upprätt. Hoppet om att det var en sträckning, diskbråck, förstoppning eller vad som helst har långsamt slocknat under veckan när jag sett henne bli sämre och sämre. Jag kunde inte, så idag, klockan 17:00, var vi hos veterinären och hon fick somna in.

Jag är nu helt knäckt, som jag saknar min lilla Älva. De andra katterna har inte reagerat på att hon är borta, men de har å andra sidan ignorerat henne fullständigt sedan hon blev sjuk.

Jag oroar mig massor för att de ska ha blivit smittade de också, jag kollar varje rörelse de gör, men än så länge tycks de vara friska.

 


En av de sista bilderna på Älvan, i min dotter Lanjelins knä.

 10,862 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.