living in love and harmony..

Mera choklad till mig!

I dag har jag varit på MVC och blivit undersökt. Mätt och vägd, blivit stucken i och lyssnad på. Det hela tog en timma, det hade nog gått att krympa ihop tiden lite om barnmorskan hade kunnat sticka mig som hon tänkt.. Jag är lite svårstucken säger folk som ska sticka mig i armarna, de brukar vilja rota runt för att få hål på saker och ting där inne men jag sätter stopp efter 2 försök per arm, sedan får de sticka i handen i stället. Där är det sällan någon som misslyckas.. Men ont gör det.

Fredrik var med, han är så rolig min Fredrik. Han tror att han har stenansikte, och inte visar hur han känner och tänker, men allt syns i ögonen och i pannan på honom  🙂

När hon rotade runt i mina armar, barnmorskan, såg han så bekymrad ut så, men när det var dags att lyssna på små hjärtljud tändes det ljus i hans ögon och han såg så glad ut trots stenansiktet.

Väga mig fick jag göra också, jag avskyr vågar. Jag var övertygad om att jag skulle ha gått upp minst 20 kg, det är så det känns iaf, men det var inte mer än 3. Kan man tänka sig. Då kan jag äta lite mera choklad utan att ha dåligt samvete 🙂

 

 

choklad

 

 11,104 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.